În 1972, o pasiune pentru motociclete s-a născut din întâmplare și curiozitate, pornind de la o simplă Mobra 50. Aceasta nu a fost doar începutul unei aventuri personale, ci și a unei dorințe de a inova și de a personaliza, de a crea ceva unic ce nu putea fi găsit în rândul celorlalți pasionați de motociclete. Dorința de a avea 'altceva', de a personaliza și transforma în conformitate cu propriul 'suflet' fiecare detaliu, a fost piatra de temelie a ceea ce GeoSeats reprezintă astăzi.

Curiozitatea și dorința de a împărtăși și învăța de la alții au făcut ca ce a început ca o pasiune personală să evolueze într-o profesie recunoscută. Întrebările colegilor motocicliști despre cum am reușit să realizez modificările dorite au deschis calea spre o călătorie profesională, împărtășind cunoștințele și abilitățile dobândite în lumea 'motoarelor'.

Misiunea Noastră

Ne propunem să devenim cel mai mare producător de șei moto din Europa, revoluționând modul în care motocicliștii interacționează cu șeile lor. Angajamentul nostru este de a construi șei de la zero, oferind astfel posibilitatea posesorilor de motociclete de a-și păstra șeile originale, în timp ce beneficiază de confort și stil personalizat. Visul nostru este să transformăm fiecare călătorie pe motocicletă într-o experiență unică, personalizată după dorințele și nevoile fiecărui rider. Credem în puterea inovației și a personalizării pentru a face acest vis o realitate.

La GeoSeats, fiecare șa moto este mai mult decât o parte a motocicletei – este o extensie a personalității riderului. Prin măiestria, inovația și pasiunea care ne definesc, ne dedicăm să oferim fiecarei motociclete o șa care să reflecte caracterul și stilul unic al proprietarului său.

Acesta este angajamentul nostru către voi, comunitatea noastră de motocicliști – să continuăm să inovăm, să inspirăm și să transformăm fiecare șa moto într-o poveste personală de succes.

TOP