RETAPITARE SEI MOTO SI SCAUNE DIVERSE

Cele mai multe lucrari pe care le realizam sunt cele pentru sei moto, un domeniu in care ne-am specializat inca din 1970. Continuam sa oferim calitate din ce in ce mai mult prin utilajele si materialele noi.

Suntem deschisi oricarei provocari in functie de comenzile pe care le avem si evident in functie de perioada. In perioada rece a anului suntem focusati in proportie de 90% doar pe seile moto.

 

Toate seile de motocicleta sunt realizate din piele ecologica. Motivul este unul simplu: pielea naturala se deformeaza la ploaie. Sunt insa unele motociclete la care se poate realiza saua din piele insa cele mai multe sei din piele naturala sunt pentru motociclete expuse.

Nu exista un pret fix pentru o sa. Depinde de foarte multe aspecte. Conteaza dimensiunea, tipul de material pe care il doresti si/sau modificarile pe care le aducem in functie de necesitatile tale. Costul exact poate fi oferit in momentul in care ne spui ce model de motocicleta ai, ce modificari doresti si ce material.

Este una din cele mai grele intrebari. Daca nu stii ce model doresti la sa, noi te putem ajuta. Suna-ne si spune-ne ce motocicleta ai, ce culoare sau si mai bine, trimite-ne o poza si noi iti facem cateva propuneri. Mai poti cauta prin galeria noastra sa vezi ce modele am mai facut sau poti cauta pe internet imagini cu sei modificate de unde poti sa te inspiri.

Depinde de sezon si de comenzi. Cea mai aglomerata perioada este din ianuarie pana in aprilie cand toata lumea isi da seama ca vine vara in curand. Si vara este o perioada lejera cand putem onora rapid comenzile. Cel mai bine este sa ne-o trimiti la finalul sezonului ca sa te asiguri ca vei primi saua in timp util. De obicei dureaza intre 1-3 saptamani, in functie de perioada.

AI ALTE INTREBARI? SUNA-NE! 0741 906 443

TOP